2009-08-26

Hej!

ni får ursäkta mina dåliga uppdateringar,
men just idag har jag en annan anledning än att jag inte har lust,
jag håller nämnligen på med en hemlis =)
ni får veta när den är klar, men de vet jag inte när den är riktigt, på obestämd tid kan man säga!

har ni haft en bra dag hittils?

2009-08-25

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖTLÅT!
för dålig uppdatering, jag har inte haft lust att blogga under helgen och under måndagen mer än de lilla uttråkande inägger från skolan igår,


men iaf. de vart inget barnensö för mig, för jag har mensvärk så jag typ svimmar, illa måeende, och huvudvärk, och på de en liten förkylning, kan de blir värre liksom? och då kom jag och mamma överens om att jag skulle vara hemma för annars ligger jag där och har tråkigt och mår dåligt, då kan jag lika väl göra de hemma,


vad kan jag mer säga?

jag har fixat lite med jill's blogg, hoppas hon blev nöjd, haha.
så nu när min dator är hel och funkar så ska jag väl fixa min också, men inte nu, för jag har ont, så jag ska äta lite lunch, sen ska jag väl göra något! haha


2009-08-24

hej, imorgon åker jag till barnens ö, med min klass och alla andra ettor i skolan, haha.
kul. tråkigt inlägg. orkar inte blöö


2009-08-22

God morgon alla sju sovare! Jag har varit vaken i tre och en halv timme, vi är Påväg till småland, och min morfar om ni kommer ihåg att jag skrev de, annars vet ni de nu, De vart inte så att jag åkte till solna igår, så jag hade roligt på mitt eget sätt, haha. Ja, vad kan jag mer säga att jag åker över göta kanal snart, jag kan skriva ett inlägg när jag kommer fram så ni vet att jag lever, hoppas ni får en bra dag!

2009-08-21

Hej alla glada!

sitter i medioteket nu igen och väntar på att vi ska få gå och äta, för dom öppnar inte förens vid elva och klockan är inte riktigt elva ännu, tror jag, de finns ingen klocka på den här datorn, de är riktigt irriterande, men sånt man får leva med ibland!

idag skulle jag åkt till småland, men de blir att gå upp klockan fyra imorgonbitti istället för att åka sex timmar i bil, not nice! så idag ska jag nog se om erica vill göra något med mig, hoppashoppashoppas, sen blir lite packa också men de går fort de är ju  bara två dagar,

och vi har fått ett nytt schema, och de är bättre än de förra, men de är inte 100 att vi ska ha de schemat men jag hoppas vi har de istället för de andra, men nu ska vi börja gå mot matsalen! Ha de bäst!

2009-08-21

God morgon!

har  varit vaken i cirka en timme,
och har fortfarande inte blivit pigg, jag börjar bli sjuk, de är inte kul nu när skolan börjat,
men men ska till skolan idag, ingen tid att för mig att vila de får jag ta i helgen när jag åker till småland och min såkallade morfar, men jag ska gå och äta lite frukost, sminka mig och så, har ju skolfotografering idag!

och gud vad jag hatar skolfotografier, jag bara... tycker ílla de de är inte kul tycker jag, men jag är ingen linslus så de kanske inte är så konstigt, jag står hellre bakom kameran än framför! men men de går nog bra ska ni se, hoppas ni får en bra dag!

2009-08-20

Hej och förlåt att jag inte skrivit på nästan hela dagen, men har haft ganska mycket att fixa med, eller inte måsten.. men jimmy och andrea kom ju hit och då umgicks jag med dom lite, men jag måste sova typ nu, ganska trött, ganska sliten, ganska så tidigt ska man upp oxå! god natt!

2009-08-20

Nu sitter jag i skolans "mediotek" och vätar på att få börja, degör vi klockan 13.00.
vi fick göra något som dom kallar "uppdraget" och då fick vi gå och göra olika saker och sånt,
men nu måste jag gå, nu ska vi göra något i gympasalen!
Sen kommer andrea och troligen jimmy till mig roligt :D

2009-08-20

God morgon alla glada!

jag mår inte så mycket bättre än igår, så jag håller mig kort om vad som händer idag, och så,
idag har jag ju skola, ska åka halv nio, och för att kunna vara där så jag inte kommer försent så måste jag sitta 25 minuter och vänta, not nice! men men, jag överlever nog, efter skolan ska jag hem och sen så kommer forhoppnings vis andrea och jimmy, och sen vet jag inte riktigt vad som händer, hur ser eran dag ut idag då? de flesta börjar vl skolan idag?

2009-08-19

jag vet att jag just börjat blogga igen.. men jag måste ta en ´paus, kanske inte bloggar lika mycket  men kanske lite, men inte mycke, mår inte så bra! vi hörs, men lite mindre!

2009-08-19

Jag mår inte så bra just nu, mitt huvud snurrar och jag mår allmänt illa, jag ska nog vila en stund, hör av mig senare!
hoppas ni har haft en bra dag, och får en ännu bättre kväll!

2009-08-19

Hej alla söta människor! Nu har jag slutat och står och väntar på pendeltåget så jag kan åka till solna och träffa mina kära vänner, sen jag skrev sist för typ två timmar sen så har vi pratat med skolsköterskan och fyllt i lite papper och sånt, men nu kommer pendeltåget bäst jag kliver på de va? Hoppas er dag har varit och kommer vara bra!

2009-08-19

Hej! Nu har vi lunch i skolan, och de va någon sorts fisk, som inte va så god, så jag och linnea gick till kiosken och köpte macka, och nu väntar vi på att vi ska börja, efter lunchen ska vi prata lite om ett spex vi ska göra på tisdag kväll när vi är på barnensö, och lite betygskriterier och sånt sen slutar vi och då åker jag till solna och träffar veronica och kanske några andra, har ni vaknat? Eller är ni i skolan och har de trevligt?

2009-08-19

God morgon alla söta!

jag har duschat klätt på  mig och sminkat mig, och just ätit klart frukosten, och klockan är bara tjugo över sju, hmm... vad ska jag göra en timme? sitta och kolla in i väggen? eller kanske på tv:n?
Hur lång tid tar ni på er att göra sig i ordning?
för mig tar de kanske 30 40 minuter, beroende på om jag duschar på morgonen eller inte,

vad händer idag då?
jo jag har skola, sen slutar jag  väl vid halv tre och då så åker jag till solna igen och träffar lite människor, sen hem och äta middag och sånt, sen vet jag inte riktigt, men ni får uppdateringar under dagen, Hoppas ni får en bra dag!

2009-08-18

tänkte bara raportera att jag går och lägger mig nu,

god natt, och sov gott sötnosar!


2009-08-18

Hej alla glada!

nu är klockan halv nio, och jag kollar lite tv med mamma, ska snart äta en kvällsmacka, och sen ska jag nog sova, fast jag  vet att man inte ska försöka sova när man just ätit, men de får bli så, för jag är jättehungrig och jag är jättetrött, så på något sätt måste man kombinera de, eller hur?



Jag tänkte ni kan få en bild på min förre detta klass... för jag saknar dom!

2008-08-18

Nu sitter jag på bussen och är snart hemma, men är de någon mer än jag som tycker om bussar? Jag har varit rädd för att åka buss själv väldigt länge, men sen jag flyttat till viksjö har jag ungefär varje dag behövt åka buss och då har jag börjat känna mig bekväm med de, och nu älskar jag att sitta på en buss lyssna på musik och bara titta på åker förbi utanför, Och för er som undrar varför jag skriver år månad och datum som rubrik hela tiden är de för jag kommer inte så någon bra rubrik, men jag lovar att jag ska bli bättre på de, okej?

2009-08-18

Nu sitter vi på donken med malin och Kira och snart kommer lajs och hälsar på oss, jag åker hem om en halv timme, trist, men vad ska man göra, går man i skolan så gör man, hur har från dag varit? Vi hörs lite mer när jag kommer hem,

2009-08-18 - hos kirr

Nu är jag hos kira, jag väckte henne, haha vad ond jag känner mig, hon håller på att sminka sig just nu, och de är regel att jag inte får kolla så jag kollar inte, bara lite (a) haha. men när hon är klar vet jag inte vad vi ska göra, vi ska väl gå på promenad och prata är de tänkt, men de vet man aldrig om de blir så eller inte.

men ändå, sen ska jag ju se till att träffa malin lite innan jag åker hem!

2009-08-18

Sitter på tunnelbanan till solna nu, slutade för en kvart sen ungefär, och jag kan säga om vart schema ska se ut som de mats (mentor) visade... Jag kommer bli slutkörd! De är inte kul, tex på måndagar slutar vi halv fem liksom, hur kul är de på en skala? De sitter ett par framför mig, ett vanligt par i medelåldern, men de är inte kul. Tjejen sitter i killens knä, och vart tror ni hans hand är? Under kjolen som hon har utan strumpbyxor eller någonting, hur kul är de och sitta och kolla på liksom! Snälla sverige visa respekt för folk, sitt inte och kladda på din partner på allmänaplatser! Nu ska jag gå av så jag måste sluta skriver lite senare!

2009-08-18

Nu har vi just ätit lunch i skolan så jag och linnea sitter och pratar medans vi väntar på att vi börjar klockan 12, då vi ska sitta i data salen och sitta och göra jag vet inte, sen slutar vi väl vid ett halv två och då bär de av till solna, för att träffa Kira. Har ni vaknat ännu? Eller är ni i skolan kanske?

2009-08-18

God morgon alla glada och oglada! Jag för sov mig lite idag, jag skulle vakna halv sju, men vaknade klockan åtta, jag antar att jag va väldigt trött, vilket jag är nu oxå men de funkar, jag missade bussen men ni mamma är så snäll att hon skjutsar mig, så jag sitter i bilen nu. Ja, vad händer idag då, inte så mycket tror jag... Jo juste jag ska, efter skolan, åka till solna och gå på en liten promenad med Kira, sen åker jag väl hem och gör ingenting som vanligt, haha. Nej men nu måste jag sluta! Hoppas ni har en bra dag!

2009-08-17 - vill ha!


hittade lite saker jag ville ha medans jag kollade runt lite, allt finns på ellos.se.
men nu ska jag gå och sova så jag får lite sömn tills morgondagens skola!
Sov gott söta läsare!

2009-08-17



Tänkte bara att när jag ändå satt och lyssnade på den så kunde jag lägga upp den här, och säga att jag älskar den här låten! jag tycker den är grymt skön att lyssna på, och hans röst... ja vad ska man säga? den är underbar!
men nu, nu ska jag faktisk gå och kolla lite tv, vi hörs antingen i kväll eller imorgon bitti!

2009-08-17

Hej igen!

Jag tänkte bara säga att designen är bara tillfällig för att jag inte sitter vid min dator och inte mina bildprogram och inte mina idéer, haha.

nu hade jag tänkt att jag ska gå och sätta mig och kolla på tv, vad jag ska kolla på vet jag inte men för att varva ner lite innan jag går och sover inför skolan imorgon, fast de blir nog inte förens närmare tolv jag somnar, kanske hinner slänga in ett till inlägg innan, men de vet man aldrig - och.. de har blivit ganska många inlägg idag, men de tycker vi om, eller hur? haha. kanske kanske inte, de kan inte jag svara på, men ändå.

Ni får lite sommar bilder av mig, bara för jag saknar sommaren lite!

 
 
-
Alla bilder är tagna av mig, och får inte användas utan att fråga!


2009-08-17 - alla kommer säkert säga emot mig, men de är mina tankar, och de är ett fritt land!

Hej igen allihopa!

Jag tänkte skriva de jag tänkte på imorse, de va de här med kissie's och amir's bråk, är de bara jag som tycker de är lite löjligt? de kanske bara är jag, men vad vet jag?! jag har inte all fakta, nej, men vem har de mer än dom egentligen?
vem vet? de kanske bara är ett stort fejkbråk hela skiten för att dom ska få fler läsre? man ver ju aldrig riktigt.

jag tycker de är löjligt att dom för några dagar sen skrev om varandra i varenda blogg inlägg, tex att de klankar ner på varandra  genom att skriva egentligen onödiga kommetarer som "kissies lista sög..."! men hallå? är ni två eller?

visst dom är säkert skit snälla i verkligheten, men asso seriöst, antingen är dom bara avundsjuka på varandra eller så vill dom bara skapa "ett fejkat stor bråk" som byggs på som jag fattade av en liten skit sak? är de bara jag som tycker de är löjligt?

som sagt jag vet inte all fakta, kanske för jag inte orkar läsa om kissie på amirs blogg, eller om amir på kissie's blogg, seriöst, hörrni skärp er? vad håller ni på med? jag kommer säkert få massa skit för att jag skriver att kissie och amir är barnsliga och  helt enkelt hopplösa, tycker jag, men de struntar jag i för att sverige är ett fritt land och jag får skriva mina åsikter.

men till de jag tänkte på var helt enkelt - vad fan håller dom på med? dom påstår att dom är "så vuxna" visst jag är inte vuxen, jag är för f*n bara 16 år, men till och med jag fattar att ett sånt bråk som dom håller på med är barnsligt? 
och seriöst läsare till dom, vad ser ni i att läsa om amirs mysiga hemma kvällar och kissie's över spelade kaxiga attityd?
visst, jag har läst dom, men när jag har haft så enormt tråkigt att jag inte vet vad jag heter, men jag förstår inte... visst de är nog kul.. om man vill ha nedkränkande ord som är riktade mot allt och alla från en brud som är egentligen så osäker på sig själv att hon måste klanka ner på andra för att kunna säga att hon är bäst?

men som sagt... dom är säkert jätte snälla och trevliga i verkligheten... men datorn är ingenting mot vad verkligheten är, jag tror inte tex kissie skulle kunna vara så kaxig i verkligheten som hon är i bloggen om någon kom fram till henne och sa olika grejer, visst hon kanske skulle kunna vara hur bitchig som helst och sen kunna skriva de i sin blogg "de kom fram en tjej till mig idag och sa att jag va ful, då sa jag att hon va ännu fularae och vände på klacken och gick" asso... hallå? snälla bruden, visa lite respekt för andra människor! de är inte bara du som lever i den här världen och de är då bara inte du som vill trivas!

och nej jag skriver inte de här för jag vill ha mer läsare, visst de är roligt med läsare... men jag bryr mig inte om jag har 30.000 läsare eller 20 läsare för de är min blogg och jag skriver i den för jag vill ha någonstans att skriva av mig på,sen att andra kan läsa vad jag tycker och tänker, hur min dag har varit och så, de är bara en bonus!

2009-08-17

Hej alla glada!

 jag håller på med en ny design, men som sagt har jag ju ett liv oxå, så jag kan ju inte sitta vid datorn hela tiden, men jag ska fixa en ny header när jag kommer på hur jag vill göra de, sen ska jag skriva vad jag tänkte på imorse... hmm... de får bli om någon timme,

kom just hem, och har varit och shoppat lite med mina två yngre syskon och mamma, vi bytte en tröja, köpte en bh och lite andra småsaker, ni kan inte få bilder tyvärr... eftersom jag inte vet vart min kamera eller minneskortet till den är just nu, men kläderna är snygga och nu ska vi tydligen ha "famillje råd" om vad vet jag inte men jag skriver senare!

Jag bara måste säga att jag är glad att jag skapa blogg, för nu har jag hållt på i en dag och har redan massor av läsare,
de är roligt, men roligare skulle vara om ni kommentera också!

2009-08-17

God dag alla glada!

Jag kom hem från skolan för inte så länge sen - jag vet inte vad jag ska säga om skolan, den va liten och mysig, men ändå en riktig skola, eller vad man ska säga, de va många utlänningar som gick i skolan,  man kan inte säga att jag är rasist de är jag inte, men jag tycker inte om utlänningar som jag inte känner och som tror att dom är något, men de är min egen åsikt. men iaf,

började skolan klocka nio, som jag för övrigt gör imorgon oxå, så kom vi dit och gick in i aulan, en väldigt väldigt liten aula, men mysig.. så presenterade sig lärarna och rektorn, sjuksystern och allt vad de va. sen såg vi ett litet film klipp om skolan, och dom såg ut att ha roligt så hoppas jag oxå får de,

Sen gick vi in i de som blev vårt "hemklassrum" 302... om jag inte minns fel, och träffade vår klass och så, fick lite papper hit och dit,, och pratade, sen så gick vi en liten rundvandring i skolan för att veta ungefär vart vi ska och vart vi inte ska, sen gick vi tillbaka till klassrummet och prata lite till, sen åt vi lunch . lammkött ris och hemmagjord champinjonsås, de va ganska helt okej gott, sen tillbaka till klassrummet och då skulle han dela ut busskort,

men jag fick inget, för att jag bor i kommunen, men hallå?! jag bor så pass långt bort att jag måste åka buss till skolan för de är för långt att gå, har inte jag rätt till ett busskort då? eller måste jag betala de själv för att jag bor i kommunen? jag tycker de låter helt sjukt! gör inte ni de?

Aja, nog babblat på mig, hur har er dag hitills varit? eller... ni som fortfarande har sommarlov kanske inte vaknat ännu?
Nu ska jag åka och handla med  min mamma, Ha Det Guld! Aluxh!

2009-08-17

Hej igen!

Sitter just nu och äter frukost, macka och äppeljos,
jag tänkte på de, hur stavar ni jos? jag stavar de så, som oxå är enligt ord bok rätt, och sen kan man ju stava de juice som oxå är rätt, men lite mer vanligt kanske? kag vet inte, jag bara babblar på för jag är nervös tror jag, men de kommer gå bra! eller hur?

kan ju hoppas de, nej men nu ska jag äta upp frukosten och sen ska jag packa väskan och åka till skolan!

Ha Det Guld! Aluxh!

2009-08-17

God morgon allihopa!

Nu pirrade de lite extra i min mage, nu är de två timmar kvar tills jag börjar skolan!
men jag tänkte på en sak inatt, men jag hinner inte skriva om de nu, måste göra mig i ordning, men senare ikväll, eller senare idag ska ni få höra om det, nej, men nu måste jag nog sätta fart, kanske blir ett till inlägg innan jag åker, men kan inte lova något.



Ha Det Guld! Aluxh!

2009-08-16

Nu har jag skapat en ny blogg, igen, jag tog bort min förra "baraAlex.blogg.se" för jag hade tröttnat på att blogga men jag saknade de och skapade en ny så nu ska vi börja igen!

ja, imorgon (måndag) börjar jag skolan, och de är inte som alla andra skolstarter i mitt liv, de är ju min första dag i gymnasiet! första ring och första dagen i livet med människor jag inte känner, lite pirrigt är de i magen, men de går nog över imorgon, men jag är lite fundersam om en liten sak, de här med busskort från skolan, någon som vet hur långt de måste vara emellan hemmet och skolan för att man ska få de från skolan? om ni vet de kan ni ju höra av er! tycker jag.

men nu ska jag fixa lite design här på min nya blogg, den kommer bara bli tillfällig tills jag sitter vid min egen dator som är på lagning just nu, så jag måste vänta, men jag ska försöka fixa något så den ser lite fin ut,

Ha Det Guld! Aluxh!


RSS 2.0